top of page

Kun je microdoseren en alcohol drinken?

Een veelgestelde vraag die wij regelmatig krijgen is of het mogelijk is om microdoseren te combineren met alcohol. En hoewel het in theorie mogelijk is, raden we het sterk af. De combinatie van beide kan namelijk onvoorspelbare effecten hebben op je lichaam en geest.

Kun je microdoseren en alcohol drinken

Happy Tea geldt echt als een alternatief op alcoholische dranken en is een aanrader wanneer je wilt genieten van een verfrissende ervaring zonder de nadelige effecten van alcohol. 


Wat zijn de effecten van microdoseren en alcohol? 

De effecten van microdoseren lopen in principe langs elkaar heen. Zo heeft microdoseren doorgaans subtiele en geleidelijke effecten die je stemming, focus en creativiteit kunnen verbeteren zonder dat je een intense trip ervaart. Alcohol is daarentegen een stuk onvoorspelbaarder, daar waar het je cognitieve functies sterk kan beïnvloeden.


Wanneer je microdosing en alcohol combineert, kunnen de effecten elkaar beïnvloeden en zelfs tegenwerken. Om er zeker van te zijn dat microdoseren effectief en veilig is, wordt het aangeraden om alcoholgebruik te vermijden.


Happy Tea: Hét alternatief voor alcohol 

Met Happy Tea ervaar je een gevoel van blijdschap en energie. Onze unieke blends zijn onder meer samengesteld om je in een opgewekte en sociale stemming te brengen, perfect voor feestjes zonder de kater. Zo is onze populairste blend, Social Butterfly, speciaal ontwikkeld om je een gevoel van vrolijkheid en ontspanning te geven, waardoor je moeiteloos kunt socialiseren en genieten van de avond. Als je nog iets energiekers nodig hebt, is onze Evening Groove blend juist weer de geschikte keuze. 


In combinatie met truffels krijg je een nóg intensere en langdurigere ervaring. De truffels versterken de effecten van onze blends, waardoor je nog meer kunt genieten van het moment. 


Samengevat: Is het goed om microdoseren te combineren met alcohol? 

Het antwoord daarop is duidelijk: Nee. Microdoseren combineren met alcohol is iets dat we afraden. Het combineren van deze twee kan de positieve effecten van microdoseren verminderen of volledig tenietdoen. Bovendien kan alcohol de ervaring onvoorspelbaar maken. Om optimaal te profiteren van de voordelen van microdoseren, is het dan ook verstandig om alcoholgebruik te vermijden en te kiezen voor Happy Tea. Door de vergelijkbare effecten is de kans groot dat je alcohol niet eens meer zult missen!


0 comments

Comments


bottom of page